Makaron fussili- trafilatura al bronzo-  6 op/500g

Makaron fussili- trafilatura al bronzo- 6 op/500g

46,00
Zapytaj o produkt
Makarony z pszenicy durum produkowane w technologii trafilatura al bronzo. Włoskie makarony oferowane przez Amway wytwarzane są w taki sam sposób jak makarony dla koneserów. Przy zachowaniu najsurowszych standardów wybiera się tylko najlepszej jakości pszenicę, z której można otrzymać bogatą w gluten mąkę. Proces suszenia makaronu jest powolny i przebiega w stałej temperaturze, dzięki czemu zachowuje on charakterystyczne właściwości i smak.

Technologia produkcji trafilatura al bronzo polega na wolnym przesuwaniu ciasta makaronowego przez odlane z brązu formy, co nadaje mu szorstką powierzchnię, do której równomiernie przylegają sosy.


Charakterystyka
 
  • Doskonały makaron z pszenicy durum 
  • Produkowany przy zastosowaniu procesu trafilatura al bronzo, który pozwala zachować typowy smak i najwyższą jakość produktu.
  • Produkowany przy zastosowaniu procesu trafilatura al bronzo (ciasto jest wolno przesuwane przez odlane z brązu formy).
  • Sosy doskonale przylegają do makaronu.
  • Nie zawiera jajek.


Wartości odżywcze

 
Wartość odżywcza100g80g
Wartość energetyczna1499 kJ(354 kcal)1199 kJ(283 kcal)
Tłuszcze1,5 g1,2 g
w tym
w tym tłuszcze nasycone0,3 g0,2 g
Węglowodany72 g58 g
w tym
Cukry2,5 g2,0 g
Błonnik3,0 g2,4 g
Białko12 g9,6 g
Sól0 g0 g
 

SKŁADNIKI: pszenica durum, woda

 

 
Rozmiar6 op/500 g = 3 kg
Zapisz się do naszego Newslettera

Aby otrzymywać informacje o promocjach i nowościach w naszym sklepie

Korzystamy z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Zamknij